onsdag den 12. juni 2013

1000-vis af spørgsmål


Endnu engang til undersøgelse på hospital. 
Jeg ved sgu snart ikke, hvad jeg skal stille op. 
Jeg kan ikke få noget endegyldigt svar. En diskusprolaps kan vare op til 2 år. 

Måske ender det med operation, måske ikke... 

Det positive er (sagt med noget humor), at de allerførste tegn på diskusprolaps,  mærkede jeg i september/oktober 2012. Så om lidt mere end et år, er der stor sandsynlighed for, at jeg er rask. JUBIIII!!

Medmindre jeg igen får er stort tilbagefald så anbefaler lægen ikke, at jeg lægger mig under kniven, som det ser ud lige nu.

Lægen på Glostrup har lovet at notere i min journal, at jeg kan ringe og få en akut tid, hvis det bliver uudholdeligt med smerterne igen. 

Jeg kan også vælge at blive opereret her og nu på privathospital (da de først kan give mig tid på Glostrup i august), der har jeg udbedt mig en kort betænkningstid.
Grunden til at jeg ikke umiddelbart lige falder i operationskategori er, at jeg har i ca 3 uger mærket fremgang - og så bliver man ikke opereret akut. 

Jeg fik da også nye oplysninger om selve operationen. Ikke nok med at man, ved operation, fjerner selve den del af diskusprolapsen, der trykker på nerven, man fjerner også lidt af selve rygknoglen, så nerven har større "spillerum" og ikke bliver trykket ved evt. ny diskusprolaps samme sted. Ny viden for mig!

Så jeg håber jeg bestemt, at lægen skriver i min journal, at jeg kan vende tilbage, hvis jeg vil opereres nu. Så bliver det i det private. Ellers er det my aftale om 6 måneder på Glostrup. 

Så nu står jeg virkelig i en slem situation. 
Skal - skal ikke??

Så er der det med jobbet:
Jeg aner ikke, hvornår jeg kan vende tilbage til mit job. 
Og er det overhovedet muligt for mig at arbejde med børn længere? Det er i hvert fald ikke lægernes anbefalinger. 
Såfremt jeg bliver opsagt fra jobbet, hvad skal jeg så lave bagefter? Og hvornår kan jeg forvente at arbejde igen? Vil jobbet ha' større forståelse, hvis jeg blivet opereret? Jeg kan ingen garanti få, hvis jeg bliver opereret, om at smerterne forsvinder. Og skulle de forsvinde, er der risiko for, at jeg får diskusprolaps samme sted igen!
Jeg aner ikke, hvornår smerterne i benet forsvinder. 

Mange spørgsmål og alle uden svar!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Powered By Blogger

Blog-arkiv