I dag fik vi have tærte til aftensmad.
Dejen er købt færdig og udrullet.
Bunden har jeg forbagt (det står ikke på pakken at man skal), men jeg synes det giver det bedste resultat.
Så har jeg varmet lidt løg, hvidløg og tilsidst ca 300 g frossen spinat i en gryde.
Tilsat lidt majs og fetastykker.
Fordelte spinat/feta blandingen på den forbagte tærtedej og hældte de piskede æg over.
Og, var lige ved at glemme, jeg løftedelidt rundt i spinatfyldet så ægget ikke kun lå ovenpå spinaten.
Bagt ved 175-200 grader i ca 20 min.
Her er processen og det færdige resultat.
Kvinde. Tror på at helbredelse i kroppen sker i sindet. Tilgivelse og kærlighed er essentielt i mit liv. Kreativ med strikkepinde og hæklenål. Synger GOSPEL med hjertet. Gift med en skøn mand. Ham skal jeg blive gammel med. Læser mange bøger - har en bred smag. Lever med en diskusprolaps i lænden. Proffesionsbachelor som pædagog. Læser kandidat på AU (DPU).Er vegetar siden primo 2013. Fra primo oktober 2014 nu 98% veganer spisende
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar