Dagens aftensmad sådan en skøn frostklar onsdag midt i februar, bestod af italiensk inspireret spinatlasagne.
Jeg brugte:
2 mellem løg i tynde både
6 fed hvidløg i tynde skiver
2 hele poser frossen hel spinatblade
1 bæger ricotta
Salt
Peber
Muskatnød
Lidt Herbamare urteboullion pasta
Hvid sauce (ca. 1 liter)
Lidt mere en en halv blok fetaost skåret i tern.
1 stor squash i "gulerodsskrællede" tynde skiver
Den hvide sauce blandes i den varme spinatblanding og koges et par min. Kan evt tilsmages med mere muskatnød, salt og peber.
Ricotta'en røres i spinatsaucen tilsidst.
Så lægges der skiftevis spinatsauce, plader, sauce, feta, squash, plader - slut af med saucen der drysses med revet parmesan og toppes med rasp.
Det er en god ide lige at smøre fadet med lidt rapsolie.
I ovnen på 225 grader - tildækket med sølvpapir i 20 min. og 20 min. uden tildækning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar