onsdag den 29. juni 2011

Helt normal!

Jeg går og "bliver tyk på halsen" så jeg måtte lige give et par glas blod på det lokale laboratorium fredag morgen kl. 7.

25-OH-Vitamin D(D3+D2);P 85 nmol/l GV.: 50 - 200
D vitamin er normal
Glucose,faste;S 5.6 mmol/l GV.: 4.0 - 6.0
faste blodsukker er normal

TSH;P 1.7 miu/l GV.: 0.20 - 5.0
LDL-Cholesterol;P(fPt) 3.1 mmol/l GV.: 1.5 - 4.8
Cholesterol;P 4.8 mmol/l GV.: 3.4 - 6.9
HDL-Cholesterol;P 1.33 mmol/l GV.: 1.03 - 2.61
Triglycerid;P(fPt) 0.73 mmol/l GV.: 0.47 - 2.60
Blodprøver alle normale

Jeg synes god selv af mit blodsukker ligge i den høje ende indenfor grænseværdien - hmm. det er vist alt for meget hjemmebagt kage der gør udslaget....

Men Triglycerid værdien - det er sgu flot!
Så i det store hele er jeg vist helt normal!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Blog-arkiv