lørdag den 14. maj 2011

Det er faktisk blevet helt sjovt at hive ukrudt op - tænk at jeg skulle sige det!

Der er bare knald på i mit liv. Sådan set allermest rent arbejdsmæssigt.
2 af mine kolleger er taget på 2 måneders cykelferie og det betyder et ekstra barn (fra 3 til 4). Jeg klager ikke - overhovedet!! Det er skønne børn (og forældre).
Men en anden kollega er desværre blevet sygemeldt i en længere periode, så jeg blev ringet op tirsdag morgen kl. 6.15 - jeg fik lige et ekstra barn.
HURRA - 5 børn, det er sgu ikke kedeligt! Godt jeg nu har 7 mdrs. erfaring i at være dagplejer, det kræver en del planlægning og struktur, at ha' 5 børn i alderen 16-23 mdr. i hjemmet!

I onsdags var der den årlige dagplejedag og selvfølgelig (de der kender mig nikker her) er jeg da med til at planlægge, afholde og rydde op sådan en dag. Bevars, jeg var da noget træt, da jeg var hjemme 18.45, kørte manden til møde, smed en thai-boks i mikroovnen og lige skulle hente Veronika kl. 20 fra en tøsefødselsdag. Både Veronika og jeg lå i vores respektive senge kl. 21.15

Så er der jo mit Gospel. Der er lagt op til "la grande finale" om mindre end en måned. Den første koncert er i Roskilde og vi er 400 gospelsangere, solister og band d. 7. juni (interesserede kan købe billetter via billetnet).
Næste koncert er i mindre målestok og i Valby d. 9. juni - det bliver bare så fedt at synge med så mange andre gospelsangere.

Og ellers nyder jeg livet udendørs i haven. Det er faktisk blevet helt sjovt at hive ukrudt op - tænk, at jeg skulle sige det, det have jeg aldrig troet!

1 kommentar:

  1. Kæreste veninde. Heldigt for de børn og forældre der må "skifte" dagplejer i utide. Om nogen er du skabt af et stof der kan klare det, på smuk vis:)

    At du så i samme sommer finder det rare ved at trække ukrudt op af jorden kommer slet ik bag på mig. Med en arbejdsdag der kræver fokus og opmærksomhed, så er det ren meditation at hive i det man synes er grimt- uden at skulle tænke så meget over det.

    Glæder mig forresten til koncert i valby, har aldrig hørt dig synge.

    SvarSlet

Powered By Blogger

Blog-arkiv